Peter Larsen kaffe med eget logo - Private label til morgenkaffen

Peter Larsen Kaffe med eget logo - markedføring

Peter Larsen Kaffe
med din kundes budskab

MultiMarketing gør det nemt at være forhandler af kaffe med private label. Vi tilbyder et online bestillingssystem, hvor du kan bestille kaffe døgnet rundt, og i vores forhandlerservice kan du få hjælp alle hverdage 8:00-16.00. Kaffen bliver naturligvis leveret til dine kunder med dig som afsender.


Du kan forhandle 2 slags
kaffe af højeste kvalitet

Fair Trade økologisk peter larsen kaffe 

Økologisk
FairTrade Kaffe

Denne kaffe er en blanding af særligt udvalgte og økologiske højlandskaffer fra Syd- og Mellemamerika. En 100% Arabica kaffeblanding, som ristes blidt og derved opnår en blid og behagelig aroma. Smagen er frisk med en frugtagtig syrlighed og lang, behagelig eftersmag.

peter larsen kaffe ristemesterens favoritRistemesterens Favorit
Ristemesterens personlige favoritkaffe består af 100% Arabica kaffeblanding fra Syd- og Mellemamerika, Sydøstasien samt Østafrika. Den komplekse sammensætning giver en unik blanding, en fyldig kaffe med mild syrlighed, let sødme og en rund, behagelig eftersmag.

 


Velegnet i gavekurve
Kaffe med eget design er særdeles velegnet til branding og videresalg i fx specialbutikker, blomsterbutikker og gavebutikker.

Hot branding
Kaffe med logo er også oplagt til branding og kampagner - fx en invitation til næste kundemøde ...skal vi mødes over en kop kaffe?

Vil du forhandle Peter Larsen Kaffe
med private label?
Kontakt os