Kræft er ikke for børn

 !!! BEMÆRK:

Materialet til Kræftens Bekæmpelses støttekampagne må kun benyttes i sin originale form som vist herunder - det er ikke tilladt at lave "egne opsætninger", hvor Kræftens Bekæmpelses logo indgår. Vi kan montere dit logo på flyeren, hvis du ønsker det :)

 

GRAFIK TIL FACEBOOK

 

Facebook-grafikken må kun benyttes på én af disse måder: Som et billed-opslag uden tekst eller som et billed-opslag med præcis denne tekst:

 

Kræft er ikke for børn.
Du kan støtte Kræftens Bekæmpelse ved at vælge logovand fra Aqua d’Or. Støt med 0,25 kr. pr. logovand - det er nemt og det bliver synligt på din logovand, at du støtter.  Læs mere på aquadana.dk/kraeft-er-ikke-for-boern 

PRODUKTBESKRIVELSE

Tilføj denne indledning til jeres sædvanlige produktbeskrivelse:
Med Aqua d’Or logovand kan du støtte Kræftens Bekæmpelse nemt og synligt.
Sammen med Aqua d’Or kan din virksomhed hjælpe med at indsamle støttekroner til ”Kræft er ikke for børn”. Ved køb af logovand fra Aqua d’Or kan du støtte med 0,25 kr. pr. flaske, som tillægges prisen. Beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Etiketten vil naturligvis stadig være med dit eget design, men tilføjet Kræftens Bekæmpelses logo og teksten ”Vi støtter med 0,25 kr. pr. flaske” som vist. Det bliver hermed synligt for alle, at din virksomhed tager et socialt og samfundsmæssigt ansvar. Se alle detaljer på www.aquadana.dk/kraeft-er-ikke-for-boern.

Fortsæt herefter jeres nuværende produktbeskrivelse.