Børn kan blive både patienter og pårørende
Kræft kan ramme alle. Børn og unge kan blive såvel pårørende som kræftpatienter. Uanset hvad, så er kræft ikke for børn. Kræftens Bekæmpelse arbejder bl.a for en bedre og mere effektiv behandling af børn og unge. Derudover gøres en stor indsats for at støtte og hjælpe de børn og unge, hvis forældre rammes af kræft.

Vi vil gøre en forskel
MultiMarketing har indledt et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse for at indsamle støttekroner til kampagnen ”Kræft er ikke for børn” og dermed til det vigtige arbejde med børn, unge og kræft”. Vi er utrolig stolte af samarbejdet, og vi håber, at alle vores AQUADANA-forhandlere vil være med til at gøre en forskel sammen med os.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


​​​​​

 

Aqua d'Or kildevand med din reklame - Plads til din markedsføring

Virksomheden kan støtte - nemt og synligt
Vi gør det nemt og synligt, når dine kunder ønsker at støtte Kræftens Bekæmpelse. Når du som forhandler bestiller logovand til dine kunder, kan du med ét klik tilvælge at kunden vil støtte med 0,25 kr. pr. flaske. 

”Vi-støtter-logo” på alle logovand
Når en virksomhed har valgt at støtte, vil alle logovand få et specialdesignet Kræftens Bekæmpelses-logo påtrykt. Etiketten vil naturligvis stadig være med virksomhedens eget design, men tilføjet Kræftens Bekæmpelses-logo og teksten ”Vi støtter med 0,25 kr. pr. flaske”. Det bliver hermed synligt for alle, at virksomheden tager et socialt og samfundsmæssigt ansvar. 

Alle støttekroner går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. 
Hver eneste støttekrone går ubeskåret videre til Kræftens Bekæmpelse. Man støtter altid med hele beløbet, som er 0,25 kr. pr. vandflaske. Man kan støtte med alle vores logovand-flasker – såvel logovand med hurtig levering som logovand fra puljeproduktion (Best Price).

Her er nogle eksempler på støttebeløb, hvis du f.eks. vælger en logovand på 0.50 liter af flaskemodellen Penta:

400 flasker (1/4 palle): støttebeløb kr. 100,-
1.820 flasker
(1 palle):  støttebeløb kr. 455,-

 

 

 

Se dine muligheder for at støtte synligt på aquadana.dk

 

 

Best Price logovand - Reklamevand - Vandflasker med dit logo

Vil du have den bedste pris?
Bestil dine logovand i god tid. Vi puljeproducerer logovand hver 3. uge (flaskerne Penta og Petit). Få tilsendt vores Best Price Produktionsplan.

Haster det - Logovand med hurtig levering - Reklamevand med eget logo

Haster det? 

Vi kan designe, printe og montere dine etiketter på kun 48 timer. Det er muligt på alle vores flaskemodeller, når der benyttes D'lux etiket

Vand til sport - Logovand til løbeturen eller friluftsliv

Vand til sport

Vi tilbyder vandflasker  Penta og Petit) med et smart og drikkevenligt sportslåg. Derudover er energidrik en del af Aquadanas sortiment.

Logovand med eget logo - Din markedsføring - Private label

Vand uden pant  

Vi tilbyder vand uden pant, hvor du kan få dit budskab på. Både vandposer og vandkartoner er populære ved store events.

 

 

 

Logovand med transparent label - Drikkevand med din reklame

Den minimalistiske løsning

Med en transparent etiket står dit logo helt naturligt og enkelt med selve vandet som baggrund. Det er en smuk og enkel løsning. Du kan få transparent etiket på alle vores flasker.

Logovand med metallisk label etiket - Drikkevand til private label

Den eksklusive løsning 

Logovand med flotte metalliske etiketter er ét af vores specialer. En flot og stilsikker løsning, der stjæler opmærksomheden. Du kan få metallisk etiket på alle vores flasker.

Logovand i små antal - Reklamevand i små mængder

Skal du kun bruge få styk?  

Vi har en meget fleksibel produktion, og tilbyder helt ned til 1/4 palle pr. ordre. Det er eksempelvis 240 stk., når det drejer sig om flaskerne Prima og Plenty.

Logovand med stor opmærksomhed - Din reklame over hele flasken

High Attention!

Du kan få hele flasken pakket ind i dit budskab (cover). Her får du maksimal opmærksomhed. Slip kreativiteten løs og skab en helt unik løsning med dit budskab.