On-the-Go pakkeløsninger
til
fødevareindustrien.

Vi fylder dit indhold i ønskede emballager
- fx nødder, slik, snacks og müsli


Vores speciale er skræddersyede pakkeløsninger i enheder fra 5 gram til 250 gram. Dosering udføres enten med udgangspunkt i vægt eller volumen. Pakkeopgaver udføres på henholdsvis Tray-sealer eller Fill & Seal produktionsudstyr. Etikettering tilbydes både på top eller bund – eller som en kombination.


Automatiserede, innovative og køleregulerede
pakke- og produktionsfaciliteter


Vi tilbyder fleksible og innovative pakkeløsninger til fødevareindustrien. Vi tilbyder pakkeløsninger efter ordre med et stærk kundeorienteret fokus. Vi råder over moderne køleregulerede pakke- og produktionsfaciliteter, hvor automatisering går hånd i hånd med fødevaresikkerhed.


Fleksibilitet, præcise leveringer
og grundig kvalitetssikring


Vores kunder er fødevarevirksomheder hvor effektiv ordreproduktion, fleksibilitet og præcise leveringer er afgørende. Vores dygtige medarbejdere besidder stor erfaring med fødevareproduktion og bidrager alle til at levere et førsteklasses produkt. Vores styrke ligger i hurtig omstilling mellem produktioner, præcise leveringer og en grundig kvalitetssikring.

 

Har du en god idé til et nyt produkt?
... så tag fat i os!

Vi fungerer også som sparringspartnere på flere projekter, hvor fødevareproducenter og koncept- produktudviklere har lanceret spændende og nyskabende produkter. Vi stiller gerne vores kompetencer til rådighed i et strategisk samarbejde.


Vil du høre mere om mulighederne
med on-the-go pakkeløsninger?


Kontakt Palle Østergaard på tlf. 69 14 55 11
eller palle@multimarketing.dk

 

 

 

 

On-the-go pakkeløsninger til fødevareindustrien

On-the-go pakkeløsning til fødevareindustrien

Snackbægre med nødder, vingummi, lakrids, frugt, chokolade - On-the-go pakkeløsning til fødevareindustrien

snackbægre pakket i kasser på palleløfter - fødevareindustri